Apple App Store
 
Google Play Store
 
 
UrPlay.FM
 
UrPlay op Facebook
UrPlay op Instagram
UrPlay op Twitter
UrPlay op YouTube
UrPlay op Whatsapp
 
 
 
UrPlay.FM
 
 
UrPlay.FM
UrPlay.TV
Adverteren
Vacatures
Over UrPlay
 
 
Naamloos document
Naamloos document
  UrPlay.FM, music that hits you...
     
 
  UrPlay.FM is het radiostation dat UrPlay volledig in eigen beheer heeft. Van bepaling programmering, verkoop zendtijd commercials tot het zenderpark om het mogelijk te maken dat jij plezierig altijd en overal naar UrPlay.FM kan luisteren.

UrPlay.FM profileert zich als hitradiostation waarop je hits van vroeger tot uiteraard nu hoort. Daarnaast heeft UrPlay.FM het streven naast je te amuseren ook tevens te willen informeren.

Meer informatie over UrPlay.FM en/of de mogelijkheden om te adverteren op UrPlay.FM vind je elders terug op UrPlay.nl, de gezamenlijke site van UrPlay waar je alle informatie met betrekking tot de activiteiten van UrPlay kan vinden.
     
 
Naamloos document
  UrPlay.TV, binnenkort van start...
     
 
  UrPlay.TV is het televisiestation dat UrPlay momenteel volledig in eigen beheer vanaf de basis aan het opbouwen is. Naar verwachting zal UrPlay.TV in de loop van 2022 starten met haar uitzendingen.

Meer informatie over UrPlay.TV en/of de mogelijkheden om te adverteren op UrPlay.TV vind je elders terug op UrPlay.nl, de gezamenlijke site van UrPlay waar je alle informatie met betrekking tot de activiteiten van UrPlay kan vinden.