Apple App Store
 
Google Play Store
 
 
UrPlay.FM
 
UrPlay op Facebook
UrPlay op Instagram
UrPlay op Twitter
UrPlay op YouTube
UrPlay op Whatsapp
 
 
 
UrPlay.FM
 
 
UrPlay.FM
UrPlay.TV
Adverteren
Vacatures
Over UrPlay
 
 
Naamloos document
Naamloos document
 
 
UrPlay.FM is het radiostation van UrPlay dat volledig alleen digitaal geƫxploiteerd wordt. Ook wel een internet only radiostation genoemd. Hierdoor is UrPlay.FM te ontvangen op iedere smartphone, tablet, computer maar ook iedere smart-tv en/of stand-alone (auto)radio's die vaak voorzien zijn van DAB-ontvangst naast wifi, mobiel internet en/of netwerkaansluiting voor internetradio naast traditioneel FM-ontvangst.

UrPlay.FM is daarvoor momenteel al onder andere terug te vinden in de databases van de portals en mobiele apps van TuneIn, RadioNED, Juke en MyTuner Radio. Daarnaast is UrPlay.FM ook via Apple Music op onder andere iPhone, iPad, Mac, Apple Watch, CarPlay en AppleTV te ontvangen. En uiteraard is UrPlay.FM natuurlijk ook via onze eigen player op onze website wwww.UrPlay.nl te ontvangen.

Op UrPlay.FM hoor je onder andere de nieuwste, recente en throwback hits van Ariana Grande, Martin Garrix, Dua Lipa, Shawn Mendes, Kygo, Snelle, Imagine Dragons, Drake, Sam Smith, Katy Parry, Jonna Fraser, Miley Cyrus, Kris Kross Amsterdam, Daddy Yankee, The Weeknd, Mabel, Broederliefde en Justin Bieber.
 
 
Naamloos document
  UrPlay.FM Studio Contact...
     
 
Naam:
E-mail:
Bericht: